Liga 4

VIDEO Scene dure pe un stadion din România, chiar în Sâmbăta Mare: arbitrul a fost luat la bătaie după o decizie controversată

Arbitrul Bogdan Duțu a fost ținta furiei fanilor recalcitranți

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 May 2019

Meciul din Liga 5 Dâmbovița dintre Pomicola Raciu și Cetatea Târgoviște, încheiat 1-1, disputat sâmbăta trecută, a generat un scandal monstru între jucătorii celor două echipe, conflict în urma căruia a picat la mijloc chiar arbitrul Bogdan Duțu.

Totul a plecat după ce, în prelungirile meciului, la scorul de 1-1, arbitrul nu a acordat penalty după o simulare în careu a unui jucător de la Pomicola Raciu.

Spiritele s-au aprins, jucătorii s-au luat la bătaie, iar suporterii aflați pe margine, în imediata proximitate a unei biserici, s-au implicat în tensiunile dintre cele două combatante. Aceștia au invadat terenul și au vrut să-i aplice o corecție fizică arbitrului, care a fost lovit de două persoane recalcitrante. 

„Din câte s-a văzut, arbitrul a fost lovit de doi spectatori, care au pătruns pe teren în momentul când s-a fluierat simulare la unul dintre componenții echipei din Raciu. La acea fază spectatorii din Raciu au cerut penalty, după care, pe teren s-a creat învălmășeală în jurul arbitrului, iar doi dintre spectorii intrați pe teren l-au lovit. Nu e normal ce s-a întâmplat, a declarat un martor ocular”, potrivit Adevărul. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.