Liga 1

EXCLUSIV Detaliile din culise ale rupturii de la Sepsi: Neagoe nu acceptă condițiile propuse de patronul Laszlo Dioszegi + informații despre conflictul „rece” cu Hadnagy

Eugen Neagoe se va despărți de Sepsi, clubul pe care l-a dus în premieră în play-off // FOTO: GSP

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 01 May 2019

Eugen Neagoe are șanse minime să mai continue pe banca lui Sepsi, despărțirea dintre cele două părți urmând să se realizeze cel mai probabil zilele viitoare. 

GSP.ro a aflat detaliile din culise ale rupturii dintre Eugen Neagoe și clubul pe care a reușit să-l ducă în premieră în play-off. Despărțirea era iminentă, mai ales după ce Attila Hadnadgy, 38 de ani, un „veteran” al echipei, a fost numit președintele clubului. 

Hadnagy și Eugen Neagoe n-au fost de la început într-o relație foarte bună, existând mai multe disensiuni între ei. Atacantul juca foarte rar, ba chiar a existat o ceartă între ei, în urma căreia Neagoe l-a dat afară din vestiar!

Nu se înțeleg la bani!

Conform informațiilor GSP.ro, patronul Laszlo Dioszegi i-a propus lui Neagoe plata a trei salarii restante.

Neagoe a refuzat, dorința acestuia fiind să fie plătit până la finalul contractului, mai exact încă un an din acest moment. Joi va avea loc o nouă rundă de tratative între Neagoe și șefii covăsnenilor.

Cum despărțirea e o chestiune de zile, antrenamentele vor fi conduse de Marin Barbu, antrenor în cadrul centrului de copii și juniori de la Sepsi. 

Sepsi e ultima în clasament, cu 20 de puncte, echipa înregistrând un egal și șase înfrângeri în play-off. 

CLASAMENT LIGA 1

Vezi și: Oficialii lui Sepsi confirmă GSP.ro » Eugen Neagoe e la un pas să părăsească echipa + a anunțat numele posibilului înlocuitor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.