Liga Campionilor

BARCELONA - LIVERPOOL 3-0 // VIDEO Leo Messi, prima reacție după ce a ridiculizat-o pe Liverpool: „Nu e totul încheiat!” + cum și-a descris golul din lovitură liberă

Leo Messi // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 mai 2019

Leo Messi, 31 de ani, a înscris de două ori și a fost eroul Barcelonei în victoria cu Liverpool, 3-0, din a doua semifinală a Ligii Campionilor. 

Argentinianul, care a atins la partida cu Liverpool borna celor 600 de goluri macate pentru catalani în toate competițiile, a analizat meciul la flash-interviul acordat la final. 

VIDEO cu golurile și cele mai tari faze

„Este un rezultat bun, dar am avut o ocazie rarisimă la ultima fază. Era mult mai bun un scor de 4-0. Este, într-adevăr, un rezultat bun şi acesta. Ştim că nu este totul încheiat, pentru că mergem pe un teren dificil, pe un stadion de tradiţie.

A fost un meci cu ritm, solicitant, s-a jucat de la o poartă la cealaltă. S-a jucat pe contre, iar noi am intrat în acest joc. Nu eram obişnuiţi cu asta, noi eram obişnuiţi să avem posesia şi să punem presiune pe adversar”, a spus Messi. 

...despre golul din lovitură liberă: Într-adevăr, a fost o execuţie spectaculoasă, sunt extrem de mulţumit de felul în care am marcat. Suntem într-un moment definitoriu al sezonului şi trebuie să fim uniţi, noi, jucătorii, publicul. Să fim toţi, împreună, să nu criticăm, să mergem toţi mai departe”.

Citește AICI cronica meciului Barcelona - Liverpool 3-0!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.