Liga Campionilor

BARCELONA - LIVERPOOL 3-0 // VIDEO Leo Messi s-a luat de fanii care l-au apostrofat pe Coutinho: „Fluierăturile îndreptate asupra lui sunt urâte. E momentul să fim uniți!”

Leo Messi și Philippe Coutinho // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 May 2019

Leo Messi, 31 de ani, fotbalistul care a decis semifinala Barcelona - Liverpool 3-0, marcând de două ori, a găsit timp la finalul meciului să-i critice pe fanii catalanilor care l-au huiduit pe mijlocașul Philippe Coutinho, 26 de ani, pe parcursul meciului. 

Coutinho, transferat de la Liverpool în 2018, a avut o seară nefastă în disputa contra fostei echipe. În momentul în care a fost înlocuit cu Nelson Semedo în minutul 60, publicul l-a luat la țintă pe brazilian, fluierându-l copios.

După meci, Messi s-a luat de suporterii care l-au huiduit pe Coutinho:

„E o vreme în care trebuie să fim mai uniți decât niciodată, vorbesc atât de jucători, cât și de fani. Nu e timpul pentru a critica pe cineva. Fluierăturile îndreptate asupra lui Coutinho sunt urâte. Trebuie să fim uniți”, a spus Messi, conform Marca.

VIDEO cu golurile și cele mai tari faze

21 de goluriîn 73 de meciuri a reușit Coutinho pentru  Barcelona, în toate competițiile

Vezi și: VIDEO Leo Messi, prima reacție după ce a ridiculizat-o pe Liverpool: „Nu e totul încheiat!” + cum și-a descris golul din lovitură liberă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.