Liga 1

EXCLUSIV Gigi Becali, dezarmat după CFR-Viitorul » Cum a comentat penalty-ul dictat de Colțescu

Gigi Becali // FOTO: Arhivă GSP

Articol de Remus Dinu  —  joi, 02 mai 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, are din ce în ce mai puține speranțe că echipa lui va reuși să câștige titlul, roș-albaștrii fiind acum la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj, cu 3 etape înainte de finalul play-off-ului.  

Becali a mărturisit că aștepta o evoluție mai consistentă a lui Ianis Hagi în meciul CFR Cluj - Viitorul 3-1, arătându-și totodată nemulțumirea pentru penalty-ul controversat dictat de Sebastian Colțescu în favoarea ardelenilor. 

„Ce speranțe să mai am? Dumnezeu face, cât e posibil matematic. Dacă nu mai e posibil matematic, atunci «la revedere»! Dacă nu se dădea acel «11 metri» la mișto.... ăla nu e penalty, a fost dat total gratuit! Omrani dă în minge și apoi intră în adversar.

Dacă Ianis era în formă, le dădea 3-4! Eu în el mi-am pus baza, pe el am mizat, dar n-a fost în formă. Dacă Ianis era la nivel ridicat...”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro. 

CLASAMENT LIGA 1

PROGRAM CFR CLUJ (44P)

  • 6 mai: Astra (deplasare)
  • CSU Craiova (acasă)
  • FCSB (deplasare)

PROGRAM FCSB (39p)

  • 5 mai: CSU Craiova (deplasare)
  • Sepsi (deplasare)
  • CFR Cluj (acasă)

Vezi și: EXCLUSIV Gigi Becali și-a pierdut răbdarea după ultimele zvonuri: „Am milioane de euro în conturile clubului, cum să se întâmple asta?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.