Liga 1

GAZ METAN MEDIAȘ - HERMANNSTADT // Gaz Metan își așteaptă adversarii cu prețuri umflate la bilete » Îi ard la buzunar!

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 02 mai 2019

GAZ METAN MEDIAȘ - HERMANNSTADT // Aproximativ 2.000 de fani ai lui Hermannstadt fac deplasarea vineri la Mediaș, iar gazdele îi așteaptă cu prețuri umflate la bilete. Mai mari chiar și decât la meciul cu Dinamo! 

Dacă există o arenă de Liga 1 pe care fanii promovatei FC Hermannstadt sunt taxați la sânge, aceasta este, cu siguranță, Gaz Metan. Înaintea derby-ului județean, programat vineri seară, responsabilii clubului medieșean au mărit substanțial prețurile la bilete, în condițiile în care la meci și-au anunțat prezența în jurul a 2.000 de suporteri din Sibiu.

Astfel, un tichet la tribuna 1 costă 25 de lei, iar unul la tribuna a 2-a, 30 de lei! Mai scumpe cu 10, respectiv 15 lei, decât la confruntarea cu Dinamo, tot din play-out. În fine, un bilet la peluză, denumită „peluza oaspeților”, face și el 15 lei.

„Dacă vă uitați, la alte meciuri nici n-au prețuri la peluză. Pentru galeria noastră, în schimb, este 15 lei intrarea. Și la precedenta întâlnire de la Mediaș, în sezonul regulat, ne-au taxat dur”, a comentat, pentru Gazetă, o sursă din anturajul lui FC Hermannstadt.

60 kme distanța dintre Mediaș și Sibiu. Dar rivalitatea e una imensă!

La pachet cu Astra

În sezonul regulat, la meciul câștigat de oaspeți cu 2-0, tichetul a costat 30 de lei. Iar conducerea Gazului a explicat astfel dublarea prețului: „Cine cumpără bilet cu Hermannstadt are intrarea asigurată și la următoarea partidă de acasă, contra Astrei”.

Una care pe fanii veniți din Sibiu nu-i interesa absolut deloc. Fanii Gazului au fost scutiți de un tratament asemănător pe terenul Hermannstadtului. În condițiile în care meciul s-a jucat la Târgu Mureș, ei nici măcar nu au făcut deplasarea. 

50 de lei cu Craiova!

Și Hermannstadt a copiat strategia Gazului, dar la confruntarea de la Pitești cu CSU Craiova. Mizând pe un număr mare de fani olteni în tribune, a fixat prețul unui bilet la 50 de lei. Conducerea alb-albaștrilor a reacționat printr-o scrisoare de protest și le-a promis suporterilor care cumpără tichet că vor avea intrarea liberă la următorul meci, de pe „Ion Oblemenco”. 

Prețuri la meciurile Gazului

Adversar Tribuna 1 Tribuna 2 Peluză
Hermannstadt 25 30 15
Călărași 10 5 -
Botoșani 10 5 -
Dinamo 15 10 -
Sepsi intrare liberă intrare liberă intrare liberă

vezi și:

Plecarea lui Nistor ar răvăși Dinamo! 3 efecte nefaste pentru echipa lui Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.