Liga 1

Mircea Rednic a început deja să caute înlocuitor pentru Dan Nistor! Ion Gheorghe, Diego Fabbrini și Mihai Răduț pot ajunge la Dinamo

+4 Foto
Mircea Rednic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 mai 2019

Dan Nistor, 30 de ani, va pleca la vară de la Dinamo, așa cum a anunțat azi Gazeta Sporturilor.

Roș-albii au început deja căutările pentru a-și asigure serviciile unui nou pasator care să alimenteze ofensiva „câinilor".

Ar putea chiar să readucă în Ștefan cel Mare un puști crescut la Dinamo, pe Ion Gheorghe (19 ani), care a făcut furori la Voluntari, e al doilea cel mai bun pasator din campionat.

Doar că prețul e „prohibitiv” pentru Dinamo, momentan: 50.000 de euro. Chiar și Rednic s-a amuzat pe seama subiectului: „Voi credeți că banii cresc în pom?!".


Ion Gheorghe

1.000.000 €este cota lui Nistor, potrivit transfermarkt.de

Alte două variante

Dinamo are la îndemână și alte variante de jucători care să vină gratis: Mihai Răduț (Lech Poznan), care ar fi „arvunit” deja, și Diego Fabbrini (FC Botoșani), amândoi urmând să devină liberi din vară.

  • Mihai Răduț, 29 de ani, își va rezilia contractul cu polonezii de la Lech Poznan, echipă pentru care a jucat 20 de meciuri în acest sezon. A mai evoluat la Curtea de Argeș, FCSB, Pandurii și Hatta Club.

  • Diego Fabbrini, 28 de ani, este unul dintre cei mai apreciați mijlocași din Liga 1. Este la Botoșani din septembrie 2018 și în acest sezon are 5 goluri în 24 de meciuri.

Citește și:

Plecarea lui Dan Nistor ar răvăși Dinamo! 3 efecte nefaste pentru echipa lui Mircea Rednic


Dan Nistor pleacă de la Dinamo! Încă o afacere marca Negoiță: prețul de doi lei cerut pe cel mai bun pasator

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.