Liga 1

DINAMO // Mircea Rednic, avocatul echipelor din play-out: „Vrem și noi o șansă să jucăm în Europa” » Are dreptate antrenorul?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 mai 2019

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Dinamo, consideră că sistemul competiţional actual din Liga I, cu play-off şi play-out, ar putea fi îmbunătățit cu o soluție de import din Belgia. 

  • Meciul Dunărea Călărași - Dinamo va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00.

„În Belgia, de exemplu, dacă ești în play-out, mai primești o șansă să joci în cupele europene. Te duelezi cu o echipă din play-off la un baraj și așa ai șanse.

La noi, în Liga 1, nu e așa...  În play-out se vorbește doar despre retrogradare, nu există alt obiectiv. Toată lumea stă și vorbește doar despre asta...

Începi și faci calcule, nu vedeți că deja și eu am început? (râde). De exemplu, Mediașul a avut un parcurs foarte bun, după ce a venit Edi Iordănescu. Și echipa trebuia să se obișnuiască cu el, era doar o chestiune de timp, vedeți ce bine merge acum?

Trebuie să le dai șanse și celor din play-out. Momentan, nu avem ce face.. Trebuie să acceptăm regulile care s-au implementat”, a declarat Rednic la TV Telekom Sport.

Dinamo este, pentru al doilea an consecutiv, în play-out-ul Ligii 1, pe locul 2, cu 34 de puncte, unul mai puțin decât liderul Gaz Metan. 

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV / DINAMO / Florin Răducioiu: „Am înțeles că pleacă și Mattia Montini, nu numai Dan Nistor” » Reacția vârfului italian pentru GSP

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.