Campionate

Pleacă Jurgen Klopp în Elveția? :) Ce declara neamțul în urmă cu patru ani

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 May 2019

O declarație dată de Jurgen Klopp în 2015, în momentul numirii pe banca lui Liverpool, a fost readusă la actualitate. Managerul german declara că următorul job va fi în Elveția dacă nu câștigă niciun titlu. 

Liverpool are un sezon aproape perfect. „Cormoranii” și-au depășit recordul de puncte în Premier League și au ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.

Jurgen Klopp se poate vedea însă din nou fără trofee la final. 

În acest moment, cota lui Liverpool la câștigarea Ligii Campionilor este de 20.00, după eșecul categoric din turul cu Barcelona, scor 0-3. Nici în competiția internă lucrurile nu stau mai bine. Formația lui Klopp are o cotă de 4,50 pentur a triumfa în Premier League.

În acest context, presa din Anglia a readus în prim-plan o declarație dată de Klopp în 2015: „Avem nevoie de timp. Ar trebui să câștigăm măcar un titlu în următorii patru ani. Dacă nu, voi merge să antrenez în Elveția”.

Timpul a expirat.

Vezi și:

Cristiano Ronaldo și-a dezvăluit secretele la 34 de ani: „E primul lucru pe care-l fac la un club nou” + Ce planuri are după retragere: „Nu exclud această variantă”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.