Liga 4

CSA STEAUA // Contre în direct la TV între jurnaliști: „Steaua trebuie să joace în Liga 1, să aibă loc asigurat! Ce să caute în Liga a 4-a?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 May 2019

Viorel Grigoroiu, realizatorul Digi Sport Matinal, și jurnalistul freelancer Ștefan Beldie au avut un dialog în contradictoriu, în timpul emisiunii din această dimineață, în privința situației echipei CSA Steaua, din Liga a 4-a.

Viorel Grigoroiu consideră că Steaua ar fi trebuit să fie primită automat în Liga 1, pe baza istoriei și a numelui.

Viorel Grigoroiu:Ce caută Steaua în Liga a 4-a? Este o echipă care nu a retrogradat niciodată pe plan sportiv. Este o stupiditate, poate cea mai mare, așa cum spune Dumitru Dragomir. Eu nu am nicio treabă cu FCSB, nu e problema mea. Steaua trebuie să joace în Liga 1. Să aibă loc asigurat”
Ștefan Beldie: „Stai, numele nu are nicio legătură cu participarea în Liga 1. FCSB a preluat locul din Liga 1 al Stelei. ”

Viorel Grigoroiu: „Eu vorbesc de Steaua, echipă care nu a jucat niciodată mai jos de Liga 1”
Ștefan Beldie: „Steaua a avut un loc în Liga 1. Becali, când a venit, a preluat acest loc. A făcut câteva tranzacții și a luat locul din prima ligă. Armata nu
a mai avut un alt loc pe care să-l ocupe echipa de acum. CSA Steaua trebuia să înceapă din Liga a 5-a, nu din Liga a 4-a. La fel trebuia și CSU Craiova.
Dacă îți faci echipă, începi din cea mai de jos ligă. Numele e al tău, nu ți-l ia nimeni. Dar dreptul de participare se obține prin înscrierea în competiție.  Și de unde se începe? De la cel mai de jos nivel”

Viorel Grigoroiu: „Eu nu sunt avocatul nimănui”
Ștefan Beldie: „Nefiresc va fi atunci când Armata va trebui să se asocieze cu un alt privat pentru a juca în Liga 2 sau Liga 1. Atunci se va vedea că problema cu Becali a fost o problemă legată de om. CSA Steaua va fi din nou în situația de a se asocia cu cineva și nu va mai fi clubul curat al Armatei, ci va fi în asociere cu un domn. Iar pe acel domn suporterii vor fi nevoiți să-l placă. Pe Becali nu l-au plăcut pentru că a făcut multe greșeli. A fost arogant și nu i-a păsat de istorie și de glorii, iar asta a alimentat problemele cu fanii. Unii dintre foștii jucători nu au primit bani, alții nu au primit onoare. Astfel, au avut această reacție”

Viorel Grigoroiu: „Asta e părerea mea. Au distrus cel mai mare brand din fotbalul românesc, din punct de vedere sportiv și al tradiției. FRF și LPF trebuiau să zică: «Armata a jucat doar în Liga 1, jucați și voi în Liga 1». Dacă nu, să joace în Liga a 4-a și să fie circ. Că ăsta nu e fotbal, ce a fost la meciul cu echipa asta (n.r. Victoria București). E circ! Nu poți să-i vezi pe Lăcătuș și Iovan în Liga a 4-a...”
Ștefan Beldie: „Asta e și o poveste despre lăcomie. Talpan și cei de acolo s-au supărat când nu au primit ce au vrut, deși știau din timp de situația juridică”.

Citește și: 

EXCLUSIV Prima reacție a lui Răzvan Deaconu, jucătorul care l-a luat la pumni pe stelistul Mihai Cosmin: „Am avut o reacție involuntară”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.