Stranieri

GENK - ANTWERP 4-0 // Ladislau Boloni s-a enervat după umilința cu Genk: „Poate îmi explicaţi voi, ziariştii, dac-aţi văzut”

Ladislau Boloni

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 04 mai 2019

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a pierdut drastic în fața lui Genk, liderul din Blegia, 0-4. Antrenorul român a suferit cel mai sever eşec din play-off: „Detaliile au făcut diferenţa şi cel mai bun a învins. Trebuie să ne încărcăm mental pentru ultimele trei meciuri”.

Loţi Bölöni şi-a rupt vineri seară seria pozitivă de cinci etape în play-off-ul campionatului belgian cu Antwerp şi tremură pentru locul de pe podium. Eşecul (0-4) cu Genk aminteşte de corecţia din ajunul Crăciunului, 1-5 la Bruges.

Antrenorul român, candidat la titlul de manager al sezonului în Jupiler League, a recunoscut meritele adversarului: „Genk este o campioană meritată încă de acum două luni. I-am pus probleme pentru o bună parte a jocului, dar totul s-a schimbat după faza primului penalty, la care trebuia să fim mai deştepţi”.

„Cartonaşele au picat din cer”

Bölöni s-a plâns că n-a putut scoate mai mult pe terenul liderului: "Am încercat să riscăm mai mult, doar că, din nefericire, nu ne-a ieşit. Detaliile au făcut până la urmă diferenţa. A fost simplu, cel mai puternic a învins acum. Trebuie să ne încărcăm mental pentru ultimele trei partide din play-off".

Tehnicianul a avut şi un dinte împotriva arbitrajului: „Cartonaşele galbene au picat din cer. Şi poate îmi explicaţi voi, ziariştii, dac-aţi văzut, de ce a fost pedepsit Mbokani?”. Oaspeţii au încasat şase avertismente, faţă de niciunul în tabăra lui Genk.

Alegeri neinspirate

Gazet van Antwerpen i-a reproşat lui Loţi folosirea în atac a lui Simão în locul lui Refaelov şi că l-a trecut pe bancă de rezerve pe Opare, preferându-l în apărare pe Yatabaré (nota 4), văzut cel mai slab de pe teren. 

3 goluri primise Antwerp în precedentele cinci jocuri din play-off, iar în 90 de minute cu Genk a încasat 4. În ultimele două dueluri directe, echipa lui Bölöni era neînvinsă, 1-0 şi 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Vezi AICI clasamentul actualizat din Belgia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.