Tenis

VIDEO + FOTO Simona Halep a scăpat de Elina Svitolina, jucătoare aflată pe aceeași jumătate a tabloului de la Madrid!

+3 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 05 May 2019

Ucraineanca Elina Svitolina (6 WTA) a fost eliminată în primul tur de la Madrid de franțuzoaica Pauline Parmentier (59 WTA), scor 4-6, 6-7(6).

Parmentier, jucătoarea care a învins-o pe Irina Begu în semifinala de Fed Cup dintre Franța și România, a obținut o nouă victorie răsunătoare, a doua din carieră în fața unei jucătoare de top 10 mondial.

Simona Halep - Margarita Gasparyan e liveTEXT AICI

Svitolina, a șasea favorită a turneului și una dintre jucătoarele redutabile pe zgură, nu a avut nicio șansă în fața serviciului franțuzoaicei. Pauline a terminat meciul cu un procentaj de 76% al punctelor câștigate pe primul serviciu și i-a permis adversarei un singur break. 

Parmentier va juca în turul secund împotriva Yuliei Putintseva (41 WTA).

Simona Halep a scăpat de doi capi de serie

Elina Svitolina era pe aceeași jumătate de tablou cu Simona Halep. Cele două s-ar fi putut întâlni în sferturile de finală ale competiției. Ieri, Halep a scăpat și de bielorusa Aryna Sabalenka, a zecea jucătoare a lumii. 

4-3 în favoarea ucrainencei este scorul înfruntărilor directe cu Halep

Vezi și: 

O altfel de viață în tenis » Alison van Uytvanck și Greet Minnen au vorbit deschis depre relația lor! Cum sunt privite + cine e singurul tenisman care a recunoscut că e gay

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.