Tenis

SIMONA HALEP - MARGARITA GASPARYAN // Simona Halep, prima reacție după victoria de la Madrid: „Sănătatea mea nu e grozavă!”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 mai 2019

HALEP LA MADRID. Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut fără probleme de rusoaica Margarita Gasparyan (24 de ani, 65 WTA), scor 6-0, 6-4 și s-a calificat în turul II al turneului de la Madrid.

  • Simona Halep va juca în runda umătoarea cu Johanna Konta (47)

După meci, Simona Halep a vorbit despre ce înseamă turneul de la Madrid pentru ea și a anunțat că are ceva probleme de sănătate.

„A fost un meci greu. Primul set a fost rapid, al doilea a fost mai dificl. Sunt fericită am câștigat. Nu mi-a fost ușor. Sănătatea mea nu e grozavă! Sunt puțin răcită și nu mă simt prea bine din punct de vedere fizic. Dar acum sunt foarte fericită că am câștigat.

Turneul de la Madrid înseamnă foarte mult. Am câștigat de două ori și am jucat o finală. Am amintiri minunate, vin mulți fani și mereu este o plăcere să vin să joc aici”, a declarat Simona Halep, pe teren, imediat după câștigarea meciului.

2 titluriare Simona Halep la Madrid, turneu deținut de Ion Țiriac

Vezi și:

VIDEO Simona Halep victorie entuziasmantă în turul I la Madrid! A cedat doar 4 game-uri + cu cineva va juca în runda următoare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.