Liga 1

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // Gigi Becali, fascinat de Junior Morais: „Joacă precum ceasul” » Ce zice de lupta cu CFR Cluj

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 mai 2019

FCSB s-a impus în meciul cu CSU Craiova, 2-0, și se menține pe locul 2 în play-off. Gigi Becali a vorbit despre victoria echipei sale și l-a lăudat pe fundașul brazilian Junior Morais, 32 de ani.

„Mi-a plăcut jocul! Am văzut de la început ambiția jucătorilor. Trebuie să înțelgem că sunt și jucătorii sunt și ei oameni. E presiune mare la Craiova. Jos pălăria pentru că am câștigat. E presiune, nu ai voie să nu câștigi. Dacă iei gol, vă dați seama ce se întâmplă. 

Eu sunt sunt mulțumit. De Junior Morais nu are rost să mai zic ceva. De 4-5 etape joacă precum ceasul, cum o făcea la Astra. Ce să mai zic? S-a văzut ambiția, s-a văzut dăruirea.

Da, am avut și mult noroc. Faptul că a ratat mult Craiova, e un semn că Dumnezeu vrea să iau campionatul. Dacă va juca așa cum a făcut-o cu noi, Craiova o bate pe CFR Cluj”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali: „vREAU 1 PUNCT ÎN FAȚA CFR-ULUI”

Gigi Becali a vorbit și despre lupta cu CFR Cluj și despre șansele de a câștiga campionatul.

„Înainte de meciul cu CFR Cluj vreau să avem nevoie un punct în față. Așa vreau.

Astra trebuie să aibă ambiție cu CFR Cluj.  Clujenii i-au jignit pe cei de acolo. Dani Coman și Ioan Niculae sunt ambițioși. Dani Coman e cel care îi motivează. E posibil și Niculae să se ducă la jucători. Cum să zică
clujenii că Astra să dă la o parte cu FCSB? La meciul cu Astra se va arăta «Baba Pricina» pentru Dan Petrescu”, a adăugat patronul FCSB.

Vezi AICI clasamentul din play-off

Vezi aici programul etapei #8 din play-off

Citește și:

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog savuros la TV: „Ce meniu aveți în seara asta la cină?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.