Liga 1

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // Note GSP: 3 jucători de la FCSB, cei mai buni în duelul cu CSU Craiova! Cine a dezamăgit + nota primită de omul lăudat de Becali

FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 mai 2019

FCSB s-a impus pe terenul celor de la CSU Craiova, 2-0, în etapa a 8-a din play-off și continuă să spere la câștigarea titlului.

Deși CSU Craiova a dominat și a avut mai multe ocazii, FCSB a fost mai eficientă și s-a impus datorită acțiunilor individuale. Dennis Man, Florinel Coman și Iulian Cristea au fost ce mai buni jucători de la FCSB, fiind notați cu 7 de Gazeta Sporturilor. 

La polul opus s-au aflat Romario Benzar și Ioan Hora. Cei doi nu s-au făcut remarcați în joc și au luat 5, cea mai mică notă din echipa roș-albastră. Junior Morais, jucătorul lăudat de Gigi Becali după meci, a primit nota 6.

„Ce să mai zic de Junior Morais? De 4-5 etape e precum ceasul. Joacă așa cum o făcea la Astra”Gigi Becali, după meci, la TV Digi Sport

Isaac Donkor, fundașul ghanez al celor de la CSU Craiova, a fost cel mai slab de pe teren și a primit nota 4, după ce a făcut penalty-ul din care Florin Tănase a marcat. (Detalii AICI)

Vezi AICI clasamentul din play-off

Vezi aici programul etapei #8 din play-off

CITEȘTE ȘI:

Teja a mutat (iar) după dictare! Acum, FCSB caută fundaș central

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.