Liga 1

EXCLUSIV Mircea Rednic, tensiuni cu Ionuț Negoiță! Antrenorul s-a enervat când a aflat ce a făcut patronul cu banii pe care i-a împrumutat: „E bătaie de joc”

Mircea Rednic

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday, 06 May 2019

Mircea Rednic a împrumutat-o pe Dinamo cu 50.000 de euro pentru a se plăti salariile jucătorilor, dar Ionuț Negoiță a achitat datorii mai vechi către ANAF, ceea ce a stârnit furia antrenorului.

Gata! Viața frumoasă trăită pe banii lui Mircea Rednic, 57 de ani, a ajuns la final! După ce i-a acordat lui Dinamo trei împrumuturi în valoare de 200.000 de euro, 100.000 de euro și 50.000 de euro, „Puriul" le-a transmis colaboratorilor săi că nu le va mai da niciun ban!

Conform surselor Gazetei, oficialii „câinilor" l-au rugat ultima oară pe antrenor să le dea 50.000 de euro pentru plata salariilor jucătorilor. Mircea a virat banii chiar a doua zi, dar Negoiță a decis să lase fotbaliștii neplătiți și să achite din banii lui Rednic niște datorii mai vechi către ANAF. 

Aceleași surse susțin că "Puriul" ar fi reacționat extrem de dur pe holurile birourilor de la RIN, simțindu-se luat la mișto: "E bătaie de joc ce ați făcut cu mine! V-am dat bani pentru a plăti salariile jucătorilor! Vreau să fie liniște la echipă și să am toți fotbaliștii concentrați sută la sută pe fotbal. Nu v-am dat acești bani ca să plătiți voi alte datorii. Din acest moment nu mai vedeți niciun leu de la mine. Să fie clar!", ar fi tunat Rednic. 

10.000 €de euro pe lună este salariul lui Rednic la Dinamo. Până acum, acesta nu și-a încasat leafa, preferând să o împartă jucătorilor sub formă de prime

Citește și:

Mister rezolvat: Mircea Lucescu i-a dat țeapă lui Dinamo! Caz ABRACADABRANT cu celebrul contract de 1 milion de euro, care blochează echipa lui Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.