Liga 1

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo mai primesc și vești bune » Ionuț Negoiță a luat o decizie de urgență, după dezvăluirile Gazetei

Mircea Rednic s-a supărat, după ce Ionuț Negoiță a folosit în alte scopuri banii împrumutați de la „Puriu” // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Victor Vrînceanu  —  luni, 06 mai 2019

Dinamo se scaldă din nou în ape tulburi, după informația publicată azi de Gazeta Sporturilor, una care scoate la iveală faptul că Ionuț Negoiță a folosit în alte scopuri banii împrumutați de la antrenorul Mircea Rednic pentru plata salariilor restante ale jucătorilor. 

Dezvăluirile jurnaliștilor GSP.ro nu au rămas fără urmări: azi, conducătorii din „Ștefan cel Mare” le-au promis jucătorilor că marți dimineața li se vor vira în conturi banii pe ultimele două luni!

Pe 15 mai s-ar împlini două luni de când fotbaliștii antrenați de Mircea Rednic nu și-au mai primit salariile. 

„E bătaie de joc!”

Conform surselor Gazetei, oficialii „câinilor” l-au rugat ultima oară pe antrenor să le dea 50.000 de euro pentru plata salariilor jucătorilor. Mircea a virat banii chiar a doua zi, dar Negoiță a decis să lase fotbaliștii neplătiți și să achite din banii lui Rednic niște datorii mai vechi către ANAF. 

Aceleași surse susțin că „Puriul” ar fi reacționat extrem de dur pe holurile birourilor de la RIN, simțindu-se luat la mișto: „E bătaie de joc ce ați făcut cu mine! V-am dat bani pentru a plăti salariile jucătorilor! Vreau să fie liniște la echipă și să am toți fotbaliștii concentrați sută la sută pe fotbal. Nu v-am dat acești bani ca să plătiți voi alte datorii. Din acest moment nu mai vedeți niciun leu de la mine. Să fie clar!”, ar fi tunat Rednic. 

10.000 €de euro pe lună este salariul lui Rednic la Dinamo. Până acum, acesta nu și-a încasat leafa, preferând să o împartă jucătorilor sub formă de prime.

Vezi și:

EXCLUSIV Rednic, tensiuni cu Negoiță! Antrenorul s-a enervat când a aflat ce a făcut patronul cu banii pe care i-a împrumutat: „E bătaie de joc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.