Liga 1

ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-5 // VIDEO+FOTO Defensiva Astrei, deja în vacanță!? Eroare mare la golul prin care CFR Cluj a deschis scorul

Filmul fazei care a dus la deschiderea scorului în Astra - CFR Cluj / Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 May 2019

ASTRA - CFR CLUJ 1-5 // CFR Cluj n-a stat prea mult pe gânduri și a deschis scorul în deplasarea cu Astra Giurgiu, câștigată cu 5-1, încă din minutul 16, prin francezul Billel Omrani, 25 de ani.

Faza premergătoare golului e însă provenită dintr-o mare eroare a defensivei celor de la Astra. Mike Cestor, cel care inițial trebuia să fie rezervă, fiind trimis în teren după accidentare lui Erico Da Silva la încălzire, a greșit o pasă banală în jumătatea adversă.

Repercusiunile au fost devastatoare pentru apărarea giurgiuvenilor, mult avansată la acea fază. Lansat ideal de Costache, Omrani a profitat de pasul greșit la ofsaid al Astrei, l-a întors pe ezitantul Dima și a înscris plasat.

Vezi aici VIDEO cu golul și cele mai tari faze

Filmul fazei

Același Mike Cestor fusese protagonistul unei ratări monumentale etapa trecută, în înfrângerea cu FCSB, 0-1. La una dintre ultimele faze ale partidei, fundașul Astrei, ajuns la finalizare, a trimis mult peste poarta lui Bălgrădean dintr-o poziție ideală. 

Citește AICI cronica meciului Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-5

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.