Liga 1

ASTRA - CFR CLUJ 1-5 // Cornel Dinu pune degetul pe rană: „ Astra - CFR Cluj a fost ieșit din comun, multe semne de întrebare” » Atac la Costel Enache: „E doar o marionetă! Caută alţi proşti”

Cornel Dinu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 07 May 2019

CFR Cluj a învins-o categoric pe Astra, 5-1, în etapa a 8-a din play-off și mai are nevoie de un punct pentru a fi campionaă.

Cornel Dinu a comentat partida dintre Astra și CFR Cluj și a vorbit despre antrenorul giurgiuvenilor, Costel Enache.

După părerea mea, e o partidă ieşită din comun, atât pentru Astra, cât şi pentru CFR. În sensul că nu înţeleg. Sunt nişte semne de întrebare, dar să nu aruncăm cu gaz peste un foc care deja mocneşte. Ce m-a surprins de la început este faptul că Enache sau eu ştiu cine de acolo a început, faţă de distribuţia obişnuită, cu şase jucători mai puţin.

Enache este la ora actuală un tip comod, plăcut, bun executant al comenzilor care pot veni de deasupra lui, din birouri. Nu m-a convins sub nicio formă. Îmi pare rău să constat din nou că avem o simplă marionetă la o echipă de fotbal.

Am crezut într-o perioadă că poate să fie altceva cu Enache. E mai mult întuneric decât lumină în ce a încercat el să vorbească, ca de fiecare dată, într-o logoree fără punct și fără virgulă, care nu convinge pe nimeni.

Domnule Enache, caută alţi proşti! Pe mine nu mă găseşti, mă! Acum aţi fost martori pe teren şi nu aveţi nicio scuză”, a declarat Costel Enache la TV Telekom Sport.

Citește și: 

Nicolae Dică a răbufnit: „Marius Șumudică va fi noul antrenor al FCSB! Nu se întoarce el ca o clătită?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.