Helmuth Duckadam, 60 de ani, legendarul portar care a apărat 4 penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, câștigată de Steaua în fața Barcelonei, a rememorat dimineața finalei, într-o ediție specială a GSP Live.
Duckadam a povestit cum Steaua s-a deplasat la Sevilla cu propriii bucătari și propria mâncare. S-a vehiculat la acea vreme că roș-albaștrii s-ar fi temut să nu fie otrăviți, dar Duckadam afirmă că dezastrul de la Cernobîl, din 26 aprilie 1986, i-a înspăimântat, de fapt, pe steliști.
„Am mâncat ouă, brânză, șuncă, atunci nu erau brânzeturile de acum. Trebuie să specific că a fost prima oară când o echipă românească a plecat cu mâncarea ei din România, inclusiv cu propriul bucătar. Chiar și vinul și șampania au fost aduse din România.
Fusese și dezastrul de la Cernobîl, ne temeam ca mâncarea să nu fie iradiată”, a spus Duckadam, la GSP Live.
{{text}}