Diverse

33 de ani de la Sevilla // VIDEO Moment hilar la petrecerea organizată de Armată: Daniel Iordăchioaie a încercat să facă duo cu Hagi, dar a fost refuzat de „Rege”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 mai 2019

STEAUA '86 // Sala de Marmură a Cercului Militar din București a găzduit azi evenimentul în care Steaua a aniversat 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. 

Sub privirile fostelor legende, precum Pițurcă, Gheorghe Hagi, Ștefan Iovan, Gabi Balint sau Tudorel Stoica, steliștii au sărbătorit așa cum se cuvine ziua de 7 mai, poate cea mai importantă dată din istoria fotbalului românesc. 

De la eveniment n-au lipsit nici momentele neobișnuite. Cântărețul Daniel Iordăchioaie a interpretat piesa Mă-ntorc la tine mare albastră, sub privirile steliștilor care asistau la spectacol. 

 

Compozitorul a făcut show și chiar a coborât de pe scenă printre rânduri, sperând că legendele Stelei vor accepta ideea unui duo. Iordăchioaie și-a încercat norocul cu Gheorghe Hagi, care a refuzat însă să continue interpretarea unui vers din melodie. 

Hagi îl refuză pe Daniel Iordăchioaie

Vezi și: VIDEO // CSA Steaua, petrecere old-school la 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni » Imagini senzaționale de la Cercul Militar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.