Liga Campionilor

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // VIDEO Jurgen Klopp, euforic după calificarea istorică: „Puteți să mă amendați, dar nu găsesc alte cuvinte!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 mai 2019

Liverpool a câștigat returul semifinalei Ligii Campionilor cu Barcelona, scor 4-0 (0-3 în tur), și s-a calificat în a doua finală consecutivă. 

  • Finala Ligii Campionilor se joacă pe 1 iunie, la Madrid. Adversara lui Liverpool se va decide dintre Ajax și Tottenham (1-0 în tur).

Jurgen Klopp și-a găsit cu greu cuvintele după meciul fantastic de pe Anfield Road.

„Le-am spus baieților înainte: «E imposibil, dar pentru că e vorba de voi, avem o șansă». Să câștigi un meci cu Barcelona este greu, dar să o faci și fără să iei gol?! Nu știu cum am făcut-o. M-am uitat la multe meciuri în viața asta, dar că acesta n-am văzut. Băieții ăștia sunt «f**king giants». Puteți să mă amendați, dar nu găsesc alte cuvinte. Este târziu și copiii sunt în pat, îmi cer scuze pentru limbaj”, a spus Jurgen Klopp.

 

Citește și:

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // VIDEO și FOTO THIS IS ANFIELD! Liverpool, incredibilă calificare în finala Ligii! L-a anulat pe Messi și a umilit-o pe Barcelona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.