Liga Campionilor

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // Start la dezbatere: Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu vin cu un verdict tranșant: „E cea mai spectaculoasă ediție a Ligii din istorie” » Ești de acord?

Liverpool - Barcelona 4-0 // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 mai 2019

Liverpool a reușit marți seara una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria fotbalului, impunându-se cu 4-0 în fața Barcelonei în returul semifinalelor Champions League, după ce catalanii câștigaseră în tur cu 3-0 pe Camp Nou. 

Rezultatul uluitor a stârnit sute de reacții ale oamenilor de fotbal din toată lumea, uimiți peste măsură că echipa lui Jurgen Klopp a învins „mașinăria” de fotbal a Barcelonei cu un asemenea scor covârșitor. 

Aflat în studioul TV Digi Sport, Ilie Dumitrescu a făcut, mult după miezul nopții, o afirmație care dă startul unei dezbateri interesante: „E cea mai spectaculoasă ediție a Ligii de când s-a schimbat formatul, în 1992!”. 

Pe aceeași lungime de undă a fost și Gheorghe Craioveanu, care a aprobat declarația făcută de Ilie Dumitrescu: „Și eu sunt de aceeași părere, niciodată n-a mai fost un asemenea sezon de Ligă!”.

1992a fost anul în care formatul principalei competiții europene intercluburi s-a schimbat, trecând de la Cupa Campionilor Europeni la Liga Campionilor

5 repere din acest sezon al Champions League:

  • Real Madrid a fost eliminată de Ajax Amsterdam, după ce madrilenii câștigaseră 4 dintre ultimele 5 Ligi
  • Ajax a continuat seria surprizelor și a eliminat-o și pe Juventus
  • Liverpool a revenit de la 0-3 cu Barcelona și s-a calificat în finală
  • Tottenham a eliminat-o pe Manchester City după o dublă manșă electrizantă, 4-4 la general
  • Manchester United a fost protagonista unei alte reveniri incredibile, întorcând-o pe PSG de la 0-2 în tur.

CITEȘTE ȘI:

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // VIDEO și FOTO THIS IS ANFIELD! Liverpool, incredibilă calificare în finala Ligii! L-a anulat pe Messi și a umilit-o pe Barcelona

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.