Liga Campionilor

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // VIDEO Trent Alexander-Arnold și cea mai sinceră explicație după centrarea care a „paralizat-o” pe Barcelona + laudele primite de la Fabregas

Trent Alexander-Arnold // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 mai 2019

Trent Alexander-Arnold, 20 de ani, poate fi considerat unul dintre eroii partidei Liverpool - Barcelona 4-0. Fundașul dreapta englez a stat în spatele fazei de geniu de la golul patru al „cormoranilor”, când a centrat inteligent din corner și a „paralizat” întreaga defensivă a catalanilor la golul secund al lui Divock Origi.  

După meci, jurnaliștii l-au rugat pe Trent Alexander-Arnold să explice raționamentul execuției sale: „Sincer, cred că a fost ceva instinctiv. A fost pur și simplu unul dintre acele momente când vezi oportunitatea”, a spus fundașul, potrivit Talk Sport.

Centrarea fundașului lui Liverpool a fost amplu dezbătută și pe Twitter. Mai mulți foști sau actuali fotbaliști, printre care și Cesc Fabregas, fost jucător la Barcelona, au rămas impresionați de faza care a adus golul calificării echipei lui Jurgen Klopp. 

S-a mutat de la părinți

Doi ani și jumătate după debutul său în Premier League, fotbalistul a continuat să locuiască împreună cu părinții și frații.

Trent Alexander-Arnold, fundașul lui Liverpool, s-a decis însă la 20 de ani să se mute singur și și-a cumpărat o luxoasă vilă de 3 milioane de euro, cu 5 dormitoare, în Hale (Cheshire), unde îl are vecin pe Paul Pogba.

„Familia era contra mutării, pentrui că mulți fotbaliști o fac prea devreme. Câștigă bani mulți și cred că pot face față oricăror situații, dar ajung rău. Ai nevoie de părinți să te țină cu picioarele pe pământ”. 

VIDEO cu faza incredibilă de la golul 4 al lui Liverpool

Schema „cormoranilor” a fost una de geniu. Alexander-Arnold s-a prefăcut că îl lasă pe elvețianul Shaqiri să execute. S-a întors brusc și a centrat la semiînălțime, prin spatele unei apărări visătoare, fără niciun fel de reacție. Belgianul Origi a marcat un gol facil, fără marcaj, din interiorul careului. 

Vezi și: VIDEO + FOTO Schema de geniu a lui Klopp a decis semifinala! Jucătorii Barcelonei nu au înțeles absolut nimic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.