Liga Campionilor

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 în tur) // VIDEO Leo Messi, ABANDONAT pe „Anfield Road” » Echipa și staff-ul Barcelonei au plecat fără argentinian de la stadion!

Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 mai 2019

Barcelona a fost eliminată din semifinalele Champions League, după ce a pierdut cu 4-0 pe „Anfield Road” cu Liverpool. În tur, catalanii câștigaseră cu 3-0.

Leo Messi, starul argentinian al Barcelonei, a făcut un meci slab, fiind anihiliat complet de jucătorii lui Liverpool. La final, atacantul a fost surprins de camerele TV părăsind „Anfield Road”.

Messi a trecut prin fața jurnaliștilor fără să răspundă la vreo întrebare, cu capul în pământ și a părut extrem de afectat de eliminare. 

eCHIPA A PLECAT FĂRĂ EL

După meci, Leo Messi a rămas să dea probă de urină la testul antidoping. Testul a durat mai mult decât în mod normal, iar Messi a fost lăsat la stadion.

Imediat după finalul partidei, șefii Barcelonei i-au grăbit la aeroport pe jucători și pe cei din staff și au plecat fără Messi, anunță The Sun. Astfel, argentinianul a plecat către aeroport mai târziu, alături de un oficial al echipei.

Citește și:

Liverpool, la fel ca-n finala Champions League din 2005! Coincidența uluitoare de la meciurile cu AC Milan și Barcelona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.