Campionate

PSG stă pe un butoi de pulbere » Neymar și Draxler s-au încăierat la antrenament și au fost despărțiți de antrenor

Neymar (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 08 May 2019

Nu e liniște la PSG! Neymar s-a certat cu mijlocașul Julian Draxler, 25 de ani, după meciul pierdut împotriva celor de la Montpellier, scor 2-3, în Ligue 1 și a fost nevoie de intervenția staff-ului pentru ca cei doi să nu se lovească, scrie Le Parisien.

Primele tensiuni

Totul a început după meciul cu Nantes, din Cupa Franței, meci pierdut cu 2-3 de PSG. La pauza meciului, antrenorul a avut un discurs dur. Kimpembe, fundașul în vârstă de 23 de ani, le-a spus colegilor săi să nu asculte nimic din ce le-a spus antrenorul, dar să dea totul în repriza a doua. Vorbele francezului l-au enervat pe brazilian.

Al doilea episod tensionat a avut loc la finalul meciului cu Rennes, pierdut la penalty-uri de parizieni în finala Cupei Franței, scor 5-6 , Neymar a avut o declarație prin care a dorit să tragă un semnal de alarmă în legătură cu ce se întâmplă la club.

„Tinerii lui PSG sunt un pic pierduți, nu ascultă de nimeni. Veteranii le dau sfaturi, dar ei îi desconsideră și le răspund. Antrenorul la fel, le dă sfaturi și nu îl ascultă. Noi avem experiență și cei mai tineri trebuie să ne asculte”.

Apogeul conflictului

Scandalul a continuat după meciul pierdut de PSG în fața lui Montpellier, 2-3, în campionatul Franței, atunci când Draxler, mijlocașul neamț în vârstă de 25 de ani, l-a criticat pe Neymar pentru viața lui extrasportivă și i-a reproșat lucruri personale. Neymar a luat foc și i-a răspuns neamțului „Cine ești tu să-mi vorbești așa? Tu nu faci nimic, știi doar să dai pase în spate”. Lucrurile au degenerat și a fost nevoie de intervenția antrenorului Thomas Tuchel și a directorului sportiv al clubului, Antero Enrique, pentru ca cei doi să fie despărțiți.

PSG a îndurat un final de sezon dureros, cu o singură victorie și 4 înfrângeri în ultimele 7 meciuri!

22 de goluriși 12 assisturi în 27 de meciuri a bifat Neymar

5 goluriși și 11 assisturi în 43 de meciuri are Draxler

Citește și:


Real Madrid s-a înțeles cu Eden Hazard! Zinedine Zidane, primul transfer „galactic” din noul mandat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.