Tenis

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZMOVA 6-0, 6-0 // Halep despre atuul avut în meciul de azi: „Asta m-a avantajat”

Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 mai 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA), s-a calificat în sferturi la Madrid după o victorie fără emoții reușită în fața Viktoriei Kuzmova (20 de ani, 46 WTA), scor 6-0, 6-0, în doar 45 de minute.

  • Halep va juca în sferturi împotriva australiencei Ashleigh Barty (23 de ani, 9 WTA), care s-a impus în fața Yuliei Putintseva (24 de ani, 43 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-2! 

La finalul partidei, la interviul de pe teren, Simona s-a declarat încântată de modul în care a jucat în meciul cu Viktoria Kuzmova: 

„M-a avantajat că s-a tras acoperișul, s-a jucat mai repede și asta a fost în avantajul meu. Am dominat meciul, am simțit mingea și sunt foarte mulțumită de modul în care am jucat. Am jucat cel mai bun tenis al meu și mă simt foarte bine. Mă bucur că sunt în sferturi, e unul dintre turneele mele favorite”, a declarat Simona Halep, cea care s-a impus la Madrid în două rânduri, în 2016 și în 2017.

...Halep, despre adversara sa: „Nu a fost cel mai bun meci al Viktoriei Kuzmova, poate a avut emoții, e un turneu mare”. 

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Viktoria Kuzmova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.