Liga 3

CS Tunari - Rapid 0-2 » VIDEO Trupa lui Daniel Pancu s-a impus după pauză și poate fi promovată matematic etapa viitoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 mai 2019

Rapid a câștigat cu destule emoții meciul de pe terenul lui CS Tunari, ocupanta locului 6 din Liga 3, Seria 2, scor 2-0.

Echipa lui Daniel Pancu a intrat la pauză la egalitate, 0-0. Nici după revenirea de la cabine giuleștenii nu s-au mișcat prea bine. Totuși, Alin Cârstocea a deschis scorul după 63 de minte. 

Gazdele au încercat să revină în joc, dar cei care au punctat au fost tot rapidiștii care au stabilit scorul final prin Alex Iacov, cu 8 minute înainte de final.

Giuleștenii sunt lideri în Serie, cu 66 de puncte, la 8 lungimi peste CS Afumați, care a câștigat și ea astăzi pe terenul lui Înainte Modelu, scor 5-1.

CS Tunari ocupă locul 6, cu 36 de puncte.

Mai sunt 3 runde de disputat. Giuleștenii pot promova matematic etapa viitoare, dacă obțin măcar un punct cu Unirea Slobozia, în Regie. 

Echipa de start a Rapidului: Drăghia - Voicu, Manole, Iacob, Demici - Cârstocea, Jorza - Hlistei, Drăghiceanu, Goge - Vlada
Rezerve: Ciuculescu, Băjan, Catrici, Grigore, Robinho, Sefer, Matulevicius

 

 Citește și:

FCSB cu Liga 3, CFR cu Steaua Roșie! Principalele forțe ale Ligii 1 au strategii complet diferite pentru pregătirea de vară

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.