Tenis

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY // Adversara Simonei din „sferturi” la Madrid: „Voi înfrunta cea mai bună jucătoare a lumii pe zgură”

ASHLEIGH BARTY // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Luminiţa Paul  —  miercuri, 08 mai 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și Ashleigh Barty (23 de ani, 9 WTA) se vor întâlni în „sferturile” de la Madrid, joi, la ora 13:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport.

Simona Halep și Ashleigh Barty s-au duelat de trei ori până acum, ultima oară la Sydney în 2019. De atunci datează și singura victorie a australiencei în vârstă de 23 de ani. Victoriile Simonei au venit la Cincinnati și Montreal în 2018. Astfel că aceasta va fi prima lor confruntare pe zgură.

„E testul suprem să joci împotriva celor mai buni. Și cred, fără niciun dubiu, că este cea mai bună, cea mai consistentă jucătoare de zgură. Am făcut împreună un antrenament de calitate la începutul săptămânii. A fost plăcut, prima oară când am lovit împreună și a fost la un nivel înalt”, a spus Ashleigh Barty. 

„Muncesc mult în fiecare zi, partea de relaxare s-a terminat, a fost doar la începutul anului. Dar am nevoie de mai multe meciuri, victorii, pentru a-mi recupera încrederea” Simona Halep

Citește și:

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY // Simona, despre viitoarea adversară de la Madrid: „Va fi în premieră pentru mine”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.