Liga 3

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, anunță nebunia în sezonul viitor al Ligii a 2-a: „Cel puțin 9 echipe la promovare. Jucăm și noi pe Arena Națională!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 mai 2019

Rapidul e la un punct de promovarea matematică în Liga 2. Daniel Pancu a dezvăluit după meciul cu CS Tunari, scor 2-0, că sunt șanse mari ca giuleștenii să joace derby-urile din sezonul viitor pe Arena Națională.

„Vine şi Rapid în liga secundă, dar mai sunt alte echipe de tradiţie. M-am întâlnit cu Nicolae Dică la meciul de la Voluntari, din ultima etapă şi-mi spunea şi el că probabil va merge la FC Argeş.

A spus că a numărat 12 echipe la promovare. I-am zis: «Unde le-ai găsit pe acestea 12? Hai opt, nouă». «Nu, 12», mi-a zis el, că ştie sigur. Vă daţi seama ce va fi. Probabil că, anul viitor, meciurile noastre cu echipele de tradiţie se vor desfăşura pe Arena Naţională”, a dezvăluit Daniel Pancu la TV Telekom Sport.

În sezonul viitor, și Dinamo a anunțat că se mută pe Arena Națională, stadionul care deja găzduiește partidele de acasă ale lui FCSB. 

„Cred că pe Anfield şi pe Giuleşti mai vezi aşa răsturnări de situaţie. E spiritul lor, vine din istorie. Barcelona, în ultimele 20 de minute, mi s-a părut hipnotizată, pur şi simplu!” Daniel Pancu, antrenor Rapid

Giuleștenii pot promova matematic etapa viitoare, dacă obțin măcar un punct cu Unirea Slobozia, în Regie. 

Vezi și:

CS Tunari - Rapid 0-2 » VIDEO Trupa lui Daniel Pancu s-a impus după pauză și poate fi promovată matematic etapa viitoare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.