Liga Campionilor

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // Eroul Lucas Moura, după hattrick-ul cu Ajax: „E un mare dar de la Dumnezeu”

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 mai 2019

Lucas Moura, mijlocașul brazilian de 26 de ani al lui Tottenham, a reușit un hattrick în repriza secundă a semifinalei nebună de pe terenul lui Ajax, scor 3-2, și i-a calificat pe englezi în finala Ligii Campionilor, unde vor da peste Liverpool, pe 1 iunie, la Madrid.

„A fost ceva incredibil! Întotdeauna am crezut în colegii mei, avem o mulțime de calități.

Chiar și fără jucătorii cheie, asta e echipa noastră, asta e familia noastră, trebuie să luptăm în fiecare joc ca și astăzi. E un mare dar de la Dumnezeu ce s-a întâmplat”, a declarat Moura la finalul meciului cu Ajax. 

14 hattrick-uri cu piciorul stângs-au dat de-a lungul timpului în Liga Campionilor, dar Moura e primul jucător care reușește acest lucru în condițiile în care e jucător de picior drept

Harry Kane, golgeterul lui Tottenham care n-a jucat în dubla cu Ajax din cauza unei accidentări, a declarat: „Nu am început meciul bine. La pauză nu mai aveam nimic de pierdut. Când am văzut că Jan Vertonghen a lovit bara transversală, nu am mai crezut că ne calificăm, dar Lucas a reușit minunea”.

CITEȘTE ȘI:

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // Reacții sincere din tabăra englezilor: „N-a fost nimic tactic! Am câștigat cu inima și cu Lucas Moura”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.