Liga 1

Dinamo - Gaz Metan // Mircea Rednic a răbufnit la adresa străinilor din echipă: „Nu au venit să câștige bani nemunciți!”

Mircea Rednic este antrenorul lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 mai 2019

Mircea Rednic, antrenorului lui Dinamo, a prefațat duelul de vineri cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 21:00.

„Este un meci important. Știu că ei sunt în insolvență, dar pe teren asta contează mai puțin. Avem și ceva probleme de lot. Nistor nu s-a antrenat, nici Papazoglou, Sorescu abia ieri a revenit. Vedem cum o să rezolvăm, o să iau o decizie”, a declarat Rednic în conferință.

Antrenorul nu a trecut peste înfrângerea suferită cu Dunărea Călărași (0-1). și i-a găsit vinovați pe străini de la echipă, care în opinia lui nu s-au dedicat total.

„Nu mi-a plăcut atitudinea lor (n.r. a străinilor). Ok, poţi să pierzi, se întâmplă, dar trebuie să ai ceva atitudine, dorinţă. Să respecţi clubul, fanii. Ei ştiu care e situaţia lor. Eu sunt în căutări, unii dintre ei sunt în probe. Am explicat situaţia. Unii au contract până în vară şi au opţiune de prelungire.

Le-am spus să nu se joace. Nu au venit în România să facă figuraţie şi să câştige bani nemunciţi. Cine a înţeles, bine, cine nu «bye, bye»! E clar că după meciul de la Călăraşi avem o datorie, în primul rând faţă de noi!", a spus Mircea Rednic.

Dinamo este pe locul 2 în play-out cu 34 de puncte. În timp ce, Gazul este pe primul loc cu 38 de puncte.

Citește și:

Ionel Dănciulescu a anunțat 5 transferuri la Dinamo: „La ce au arătat la Călărași, ar trebui să plece cu toții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.