Liga 1

Mihai Teja l-a anunțat pe Gigi Becali: „Vreau să rămân la FCSB și din vară”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 mai 2019

Mihai Teja, antrenorul lui FCSB, a anunțat într-o conferință de presă că vrea să continue la cârma echipei și din vară, deși e foarte aproape să rateze titlul de campion al României și automat să rateze obiectivul impus de Gigi Becali în urmă cu 5 luni.

„După aceste două meciuri mă voi pune la masă cu patronul. Mă gândesc la viitorul nostru, la viitorul clubului, nu neapărat să mă despart. Eu n-am o clauză în contract. Îmi fac treaba cât pot. Legat de demisie, întrebați-l pe domnul Becali. După ce se termină aceste două meciuri, vom analiza. Eu vorbesc cu domnul Becali la 2-3 zile, am o relație foarte bună.

Îmi doresc să continui la FCSB, să-mi duc munca mai departe. Nu-ți poți da seama de munca unui antrenor după 4-5 luni. Nu-mi simt postul amenințat de Șumudică. Am venit aici să-mi fac treaba și prin rezultate se va vedea munca mea. Domnul Becali va analiza și va trage anumite concluzii”, a declarat Mihai Teja.

Mihai Teja susține că Gigi Becali nu s-a băgat în alcătuirea echipei de când el e la cârmă:

„În mare, s-a respectat promisiunea patronului când am semnat și mi-a spus că 6 luni nu se bagă peste mine. E normal să discut cu dânsul. Au fost meciuri când a fost mulțumit, au fost meciuri când n-a fost mulțumit. N-au fost momente când mi-a impus lucruri. Totul a fost dialog. Dacă domnul Becali nu are încredere în mine probabil mă va chema și îmi va spune. Credeți că domnul Becali mă ține doar de dragul de a mă ține? Cu siguranță îmi va spune în față când va vrea să ne despărțim”.

URMEAZĂ MECIUL CU SEPSI

Mihai Teja a vorbit și despre următorul meci de la Sepsi, de sâmbătă, ora 21:00, dar și despre partida dintre CFR Cluj și Craiova în care ardelenii pot câștiga matematic titlul:

„Noi trebuie să ne facem datoria la meciul cu Sepsi. Din păcate nu suntem la mâna noastră, e foarte greu. Așteptăm acum. Craiova e o echipă bună, puternică, eu cred în continuare în șansa noastră la titlu. Dacă Viitorul bate în meciul cu Astra și o bate și pe Craiova, atunci egalul Craiovei cu CFR nu o mai ajută pentru locul 3. Deci Craiova trebuie să câștige, ca să fie sigură. Craiova poate încurca CFR, e o echipă bună, cu jucători de valoare”.

„Lui FCSB i-au lipsit rezultatele care să facă diferența în lupta cu CFR Cluj. Sunt multe lucruri de reproșat, dar nu vi le spun dumneavoastră. Sunt lucruri tehnico-tactice, probabil că am greșit și eu. Când nu-ți îndeplinești obiectivul înseamnă că sunt lucruri de reproșat” Mihai Teja

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.