Tenis

Naomi Osaka este OUT de la Madrid și dă vina pe Simona Halep: „A fost o dramă în capul meu!”

Naomi Osaka, nr.1 WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 mai 2019

Japoneza Naomi Osaka, locul 1 WTA, 21 de ani, a pierdut în sferturile turneului de la Madrid, fiind eliminată de elvețianca Belinda Bencic, locul 18, scor 3-6, 6-2, 7-5.

Întrebată despre înfrângerea suferită, nipona a dat vina pe Simona Halep și de presiunea pe care jucătoarea noastră a pus-o pe Osaka în vederea locului 1 din clasamentul WTA.

„În acest meci totul a fost o dramă, o dramă atât de mare în capul meu! Nu știu ce s-a întâmplat cu mine. În ultimele săptămâni a fost o diferență enormă față de locul 2, dar acum nu știu ce să mai zic... Eu cel mai bine joc când sunt calmă, iar acum nu am fost deloc calmă. Am spus că nu mă interesează atât de mult poziția în clasament, dar aș fi fericită să fiu cap de serie numărul 1 la Roland Garros”, a spus Osaka, citată de ziare.com. 

Citește și:

WTA MADRID // VIDEO Simona Halep, la două meciuri de locul 1 WTA! Naomi Osaka e OUT de la Madrid după o cădere inexplicabilă

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC, liveTEXT după ora 15:30 » Simona mai are nevoie de două victorii pentru a reveni pe locul 1 WTA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.