Liga 1

VIDEO Corneliu Papură lovește din nou! „Am închis televizorul la 2-0 pentru Ajax, când am văzut 2-3 dimineața am crezut că e o greșeală”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 May 2019

Corneliu Papură (45 de ani), antrenorul lui CSU Craiova, a surprins iar: a urmărit doar prima repriză dintre Ajax și Tottenham din Liga Campionilor, iar apoi s-a culcat și nu a prins dramatismul din final.

La pauză, „lăncierii” conduceau cu 2-0 și erau ca și calificați în finala Ligii Campionilor, însă în timp ce tehnicianul oltenilor dormea, Tottenham a reveni în forță prin hattrick-ul lui Lucas Moura.

„Am închis televizorul la 2-0, Ajax era echipa care controla meciul, nu credeam că se mai poate întâmpla ceva, iar dimineaţa, când am văzut 2-3, am crezut că este o greşeală. Cred că suporterii lui Ajax au fost la spital după meci. Nu mă mai surprinde nimic în fotbal de acum încolo. Dar de asta e frumos acest sport”, a spus Papură într-o conferință de presă.

Reacția lui Papură de la minutul 22:17

Papură a venit cu o declarație asemănătoare și după meciul dintre Barcelona și Liverpool, 3-0, din turul semifinalelor Ligii când a spus că „nu mai am puterea fizică să mă uit la meciuri la ora 22:00. Mi-ar plăcea, dar efectiv nu am timp”. (Detalii AICI!)

  • CFR Cluj - CSU Craiova, din etapa cu numărul #9, va avea loc duminică, de la ora 21:00;
  • CFR are nevoie de un singur punct pentru a fi campioană.

Citește și:

CSU Craiova e într-un picior! Se spulberă speranțele FCSB?

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.