Tenis

Simona Halep a depășit-o pe Serena Williams și a reușit o performanță extraordinară!

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 mai 2019

Simona Halep va bifa începând de luni o performanță extraordinară. O va depăși pe Serena Williams în topul jucătoarelor în activitate ce au petrecut cea mai lungă perioadă consecutivă în top 10 WTA.

  • Simona Halep - Kiki Bertens joacă azi în finala de la Madrid, de la ora 19:30. Meciul va fi pe GSP.ro și la TV Digi Sport.

Jucătoarea noastră ocupă locul 2 WTA în clasamentul live, iar dacă va câștiga finala de la Madrid de diseară, împotriva lui Kiki Bertens, va reveni în fruntea ierarhiei WTA.

Astfel, Simona va bifa a 277-a săptămână în top 10 WTA, depășind-o pe Serena Williams, care are doar 276 și în prezent ocupă locul 11 în clasamentul WTA, notează ziare.com

Lider în clasamentul jucătoarelor în activitate care au petrecut cel mai mult timp în top 10 este Venus Williams, cu 293 de săptămâni consecutive. Simona are toate șansele s-o depășească și pe Venus, dacă va rămâne în top 10 WTA până pe 16 septembrie.

Simona Halep a intrat pentru prima dată în top 10 WTA pe 27 ianuarie 2014.

Citește și:

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS, finala de la Madrid, liveTEXT de la ora 19:30 // Simona joacă pentru primul trofeu al anului și locul 1 WTA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.