Liga 1

HERMANNSTADT - CHIAJNA 1-0 / EXCLUSIV / FOTO Sibienii s-au întors acasă! Cum arată arena Municipal la un an de la începerea lucrărilor de modernizare

+10 Foto
Stadion Hermannstadt // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 11 May 2019

FC Hermannstadt a învins-o pe Concordia Chiajna, 1-0, în primul meci acasă, la Sibiu, pe stadionul Municipal, la aproape un an de când au demarat lucrările de modernizare ale arenei. Echipa a jucat partidele de pe teren propriu ale acestui sezon în exil la Târgu Mureș, la Cluj și la Pitești. 

Ce s-a realizat, mai exact, la stadion în acest răstimp?

Tribuna 1 a fost cosmetizată. A fost trasă o nouă șapă de beton și au fost montate scaune în culorile alb, roșu și gri închis. De asemenea, au fost renovate toaletele destinate spectatorilor. 

În jurul gazonului, care se prezenta azi într-o stare acceptabilă, este acum  o pistă de atletism nouă, cu 4 culoare. 

Peluzele și tribuna a 2-a sunt în continuare în plin șantier. De altfel, vechea tribună a 2-a fost dărâmată complet. Se estimează că, la finalul lucrărilor (ultimul deadline - primăvara lui 2020), stadionul va avea o capacitate de 19.000 de locuri pe scaune. 

17.000.000 €e investiția totală la arena din Sibiu

Cu câteva minute înaintea meciului programat la ora 15:30, pe arena sibiană din Parcul Sub Arini erau deja aproximativ 4.500 de oameni. 

Urmărește AICI desfășurarea liveTEXT a meciului Hermannstadt - Concordia Chiajna 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.