Tenis

Feliciano Lopez, directorul turneului WTA de la Madrid, nu regretă absența Serenei Williams! Americanca a refuzat invitația din cauza lui Ion Țiriac

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 mai 2019

Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) nu a participat la turneul de la Madrid din cauza unui „război rece” cu Ion Țiriac. Feliciano Lopez, directorul turneului spaniol, nu a simțit lipsa jucătoarei cu 23 de Grand Slam-uri în palmares.

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și Kiki Bertens (27 de ani, 7 WTA), finala de la Madrid, e liveTEXT AICI

„Serena Williams nu a jucat, dar tabloul feminin mi se pare la un nivel incredibil, așa cum se aștepta toată lumea. Practic, am avut cele mai bune jucătoare din lume.

Am fi fost încântați să o avem pe Serena, dar, sincer să fiu, avem un grup incredibil de jucătoare prezente la Madrid. Este admirabil!”, a declarat Feliciano Lopez într-o conferință de presă.

Serena l-a refuzat pe Țiriac

Serena Williams a spus pas turneului de la Madrid, dar va fi pe tabloul principal de la Roma, unde o pooate întâlni pe Simona Halep în sferturile de finală.

Motivul absenței de pe zgura spaniolă pare a fi schimbul dur de replici avut cu Ion Țiriac, omul cu banii de la Madrid.

Omul de afaceri român declara anul trecut în Bild că „Serena Williams are 36 de ani și 90 de kilograme. Mi-aș dori ca tenisul feminin să aibă alte opțiuni”.

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep, contrariată după finala pierdută la Madrid: „Niciodată n-am crezut că se poate întâmpla așa ceva!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.