Liga 1

SEPSI - FCSB 1-5 // GSP LIVE Dumitru Dragomir anunță dezastrul: „CFR și Steaua nu vor face nimic în Europa! E un blat total!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 mai 2019

FCSB a trecut de Sepsi, scor 5-1. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că victoria obținută de elevii lui Mihai Teja e inutilă, iar echipele românești vor claca în ediția următoare a cupelor europene.

„A fost o parodie. Steaua a câștigat degeaba. CFR Cluj e campioană. Părerea mea e că va fi meci egal cu Craiova. Dan Petrescu nu va risca nimic, nu va ieși din 30 de metri. Papură va risca, e un antrenor bun, dar nu are echipă să îi bată pe cei de la CFR Cluj.

Până nu se fac 16 sau 18 echipe, asta cu play-off și play-out e cea mai mare prostie scoasă vreodată de vreun om. Dacă îmi spui că o echipă de pe locul 5 să aibă mai puține puncte decât echipa de pe locul 10, iar aia de pe 10 să joace mai multe jocuri decât cea de pe 2, înseamnă că am înnebunit cu toții”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

„CFR nu va face nimic în cupele europene. Nici ea , nici Steaua. Vom fi râsul Europei. E un blat total peste tot”Dumitru Dragomir

Vezi și: 

SEPSI - FCSB 1-5 // VIDEO Formația lui Mihai Teja zdrobește cea mai slabă echipă din play-off și amână deznodământul în lupta pentru titlu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.