Stranieri

Răzvan Lucescu a făcut „dubla” cu PAOK Salonic » Mircea Lucescu e cel mai fericit tată: „Sunt teribil de mândru! Merită tot”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 mai 2019

PAOK Salonic a câștigat finala Cupei disputată în fața lui AEK Atena, scor 1-0. Formația lui Răzvan Lucescu reușește prima „dublă” din istorie. Mircea Lucescu a vorbit despre performanța fiului său.

„Și-au dorit foarte mult să își ia revanșa. Au fost foarte concentrați. Dorința a fost maximă. S-a jucat fără spectatori, dar au fost aproape 3.000 de oameni pe arenă. Înaintea meciului s-au luat la bătaie, după s-au bătut iar. Îmi era teamă să nu se întrerupă partida la un moment dat.

Jocul a fost la discreția lui PAOK. Au avut multe ocazii de a marca. Adversarii au avut doar câteva contraatacuri. Mă bucur mult pentru Răzvan. Merită tot ce i se întâmplă pentru cât acordă el fotbalului, cât e de atent, cât de mult studiază tot. A creat un lot unit, jucători devotați sută la sută. Înseamnă că a reușit să creeze o echipă competitivă”, a declarat Mircea Lucescu la TV Telekom Sport.

„Sunt un tată teribil de mândru. Simt tot ce simte și el. Nu i-a fost deloc ușor. Pentru niciun copil nu e ușor să depășească succesul tatălui”

„Vom vedea ce se va întâmpla săptămânile următoare. Are o ruptură musculară la umăr de mai mult timp. Rămâne la Salonic să se opereze, apoi poate discuta și despre viitor”Mircea Lucescu

Vezi și: 

PAOK - AEK 1-0 // VIDEO Răzvan Lucescu câștigă și Cupa în Grecia! Performanță fabuloasă adusă de un gol din „foarfecă”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.