Liga 1

SEPSI - FCSB 1-5 // Marin Barbu, reacție dură după meci: „O echipă blazată, jucătorii s-au dezumflat! Conducerea trebuie să învețe din experiența asta”

Marin Barbu // FOTO: Răzvan Păsărică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 mai 2019

Marin Barbu, 60 de ani, tehnicianul interimar al lui Sepsi, și-a criticat jucătorii pentru evoluția dezamăgitoare din înfrângerea cu FCSB de sâmbătă seara, scor 1-5.

„Am fost o echipă blazată, deja intrată în vacanță. Cu greu pot să-i capacitez pe jucători. Pentru mulți, meciurile din play-off n-au mai avut nicio miză. Sper ca oamenii care se vor ocupa de destinele acestei echipe să învețe din această experiență. Jucătorii trebuie să-și facă datoria până la capăt!

Poate multă lume nu și-a dorit mai mult. Jucătorii s-au dezumflat ca un balon după ce au intrat în play-off. E o vorbă la fotbal: «Sunt momente când poți și nu vrei, dar vine și momentul când vrei, dar nu poți»”, a spus Marin Barbu, la TV Digi Sport. 

„Nu știu dacă rămân la echipă, nu sunt în măsură să răspund. Antrenorii tineri sunt acum în trend, noi am cam ieșit de pe piață” Marin Barbu

Sepsi are o linie dezastruoasă de clasament în play-off, unde ocupă ultimul loc, cu un egal și opt eșecuri în nouă meciuri disputate

Vezi și:

GSP LIVE Ianos Bokor, managerul lui Sepsi, nu mai rezistă: „Punem în piciorul în prag. Nu putem continua așa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.