Liga 1

Gheorghe Hagi, comunicat de ultim moment după anunțul oficialităților din Constanța: „Exclud în totalitate această inițiativă”

Gheorghe Hagi // foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 mai 2019

Gheorghe Hagi (54 de ani), fondatorul Academiei care îi poartă numele și antrenorul celor de la Viitorul, a emis un comunicat prin care anunță că nu vrea ca stadionul modern pe care oficialitățile din Constanța vor să-l construiască la malul mării să poarte numele său.

„Sunt bucuros că necesitatea unui stadion modern la Constanța, pe care să evolueze oricare dintre echipele orașului, a fost discutată de președintele Consiliului Județean Constanța și oficialități din Guvern, cu ocazia inaugurării Complexului Sportiv din localitatea Cumpăna, din data de 9 mai 2019.

Eu însumi mi-am manifestat public dorința, în mai multe rânduri, că și la Constanța este nevoie de un stadion modern.

În cazul în care un astfel de stadion se va construi, exclud în totalitate inițiativa ca acesta să se numească «Gheorghe Hagi», așa cum s-a precizat în cadrul discuției amintite, deoarece sunt proprietarul unui club și am dat numele meu Academiei de Fotbal și bazei sportive pe care o dețin”, se arată în comunicatul emis pe pagina oficială a clubului Viitorul.

La inaugurarea Complexului Sportiv Sfântul Nicolae din comuna Cumpăna, județul Constanța, oficialitățile au promis construirea unui stadion care să poarte numele lui Gheorghe Hagi - Detalii, AICI!

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Țuțuianu, și ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, s-au numărat prin numele importante care au participat la inaugurarea complexului de trei milioane de euro din Cumpăna.

În trecut, stadionul Farului a purtat pentru o scurtă perioadă numele lui Gheorghe Hagi, acest lucru petrecându-se până ca Hagi să înființeze Academia. 

Vezi și:

Promisiuni pentru o arenă modernă la Constanța: „Vrem să construim stadionul «Gheorghe Hagi»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.