Liga 1

SEPSI - FCSB 1-5 // Florinel Coman, cel mai bun de pe teren! Experimentul lui Teja nu a funcționat + unul dintre preferații lui Becali, cel mai slab din echipă

Florinel Coman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 12 May 2019

FCSB s-a impus categoric pe terenul lui Sepsi, 5-1, și încă speră la câștigarea campionatului, fiind la două puncte de CFR Cluj, care joacă azi cu CSU Craiova.

FCSB a dominat autoritar jocul și a marcat rapid, atât în prima repriză, cât și în a doua. Mijlocașul ofensiv Florinel Coman a fost cel mai bun jucător de pe teren. Acesta a marcat de două ori și a fost notat cu 8 de Gazeta Sporturilor.

Evoluții bune au avut și Ioan Hora, Raul Rusescu, Mihai Roman, Romario Benzar, Lucian Filip și Junior Morais, care au luat 7. 

Experimentul nu a funcționat

Mihai Teja a încercat să-l folosească pe Florin Tănase pe un post inedit, acela de mijlocaș central, în fața apărării. Decarul roș-albastrilor a avut o evoluție slabă, fiind notat cu 6 și schimbat în minutul 57. Dennis Man, Olimpiu Moruțan, Iulian Cristea, Mihai Bălașa și Cristi Bălgrădean au luat și ei 6.

Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a luat 7, în timp ce Marin Barbu, tehnicianul lui Sepsi, a primit 3.

Citește și:

Marin Barbu, reacție dură după meci: „O echipă blazată, jucătorii s-au dezumflat! Conducerea trebuie să învețe din experiența asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.