Stranieri

LOS ANGELES GALAXY - NEW YORK CITY 0-2 // VIDEO Alexandru Mitriță, victorie pe terenul lui Zlatan Ibrahimovic în MLS!

Alexandru Mitriță // FOTO: USA Today

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 mai 2019

New York City, echipa lui Alexandru Mitriță, 23 de ani, a reușit o victorie de efect în deplasarea cu Los Angeles Galaxy, formația lui Zlatan Ibrahimovic, 37 de ani, scor 2-0.

Mitriță, revenit după accidentarea care i-a dat bătăi de cap în ultima perioadă, a început meciul de pe banca de rezerve, dar a fost trimis pe teren în minutul 65, când i-a luat locul lui Tajouri. Fără să aibă vreo ocazie clară de gol, fostul jucător al Craiovei a fost totuși activ la jumătatea terenului și a reușit câteva driblinguri inspirate cu care și-a scos adversarii din joc.

Cele două goluri ale partidei au fost reușite încă din prima repriză, New York City punctând prin Heber, în minutul 44, și Moralez, în al șaselea minut al prelungirilor.

Zlatan Ibrahimovic a fost integralist la gazde, însă suedezul de 37 de ani a prins o zi modestă și nu a avut nicio ocazie clară. 

Vezi aici clasamentul actualizat din Statele Unite!

Vezi și:

Răzvan Lucescu a făcut „dubla” cu PAOK, apoi a semnat un contract URIAȘ » Poate în sfârșit să se bucure: „Nu vreau să folosesc cuvinte atât de mari”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.