Liga 1

CFR Cluj - CSU Craiova // Marin Barbu, sfaturi pentru pariori: „Jucați X, e ca în Italia, grăbiți-vă!”

Marin Barbu // FOTO: GSP

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 12 mai 2019

Marin Barbu, 60 de ani, tehnicianul interimar al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a prefațat duelul dintre CFR Cluj și CSU Craiova din această seară.

  • CFR Cluj - CSU Craiova e azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport 2 și TV Digi Sport. Ardelenii devin campioni dacă obțin un punct.

„Dan Petrescu e specialist când e vorba să câștige un punct. Dacă vreți să vă dau un pont gratis, jucați X la meciul CFR - Craiova. În ultimele etape, inclusiv în Italia se dau cote bune la X, așa că grăbiți-vă”, a spus Marin Barbu.

„Sunt momente în fotbal când poți și nu vrei, dar și momente cât poți să vrei oricât, dar nu poți. Sincer, așa a fost și la noi. Am văzut meciuri mai frumoase în play-out, cred că în play-off se joacă prea cu frică de rezultat”
Marin Barbu, despre meciul cu FCSB, încheiat 1-5

Pe banca Forestei Fălticeni în istoricul succes reușit cu Dinamo în 2000, 5-4, Marin Barbu recunoaște că s-a gândit la un comeback și în partida cu FCSB: „La 0-4, era un vis frumos, dar mincinos”.

Vezi și:

Marin Barbu, reacție dură după meci: „O echipă blazată, jucătorii s-au dezumflat! Conducerea trebuie să învețe din experiența asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.