Tenis

Irina Begu a trecut de campioana olimpică și s-a calificat pe tabloul principal de la Roma! Se alătură Simonei Halep și Mihaelei Buzărnescu

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 mai 2019

Irina Begu (28 de ani, 96 WTA) a învins-o pe Monica Puig (25 de ani, 62 WTA), scor 6-2, 6-4, și s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Roma.

Irina Begu a avut două meciuri de foc în calificările de la Foro Italico. În primul tur, a pornit din postura de outsider în fața australiancei Daria Gavrilova (57 WTA), dar s-a impus 7-6(1), 2-6, 6-2.

Astăzi, în fața campioanei olimpice en-titre Monica Puig, Begu nu a avut nicio clipă emoții. A servit impecabil, fără să îi acorde adversarei vreo șansă de break, și a închis partida după o oră și 29 de minute de joc.

Trei românce pe tabloul principal

Turneul de la Roma, al cărui start e programat luni, va mai avea două românce pe tabloul principal.

Halep va intra direct în turul secund și va juca împotriva unei cehoaice, învingătoarea dintre Marketa Vondrousova (19 ani, 42 WTA) și Barbora Strycova (33 de ani, 40 WTA).

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 31 WTA) va juca în primul tur contra letonei Jelena Ostapenko (21 de ani, 29 WTA), fostă campioana în 2017 de la Roland Garros.

Vezi și: 

Ion Țiriac e gata pentru un proiect uriaș: „Vreau să fiu respectat, OK? Nu mai pot ține pasul cu cei de la Indian Wells”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.