Liga 2

Rapid a promovat în Liga 2! Pancu i-a făcut ofertă în direct unui fotbalist din Liga 1: „Noi îl vrem pe Alex Ioniță, iar el are nevoie de noi”

Foto: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 mai 2019

Daniel Pancu a anunțat în direct la TV că primul jucător pe care vrea să-l transfere odată cu promovarea în Liga 2 este Alexandru Ioniță, mijlocașul lui CFR Cluj.

„Acum mă gândesc la campania de achiziții și cap de listă e Alex Ioniță de la CFR Cluj. El are nevoie de noi și noi de el. Îl așteptăm în Liga 2”, a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

Alex Ioniță (24 de ani) a intrat în dizgrația lui Dan Petrescu la CFR Cluj, unde a fost criticat în dese rânduri public de tehnician. De menționat că în iarnă CFR Cluj a refuzat o ofertă de 600.000 de euro de la CSU Craiova pentru Ioniță.

Alex Ioniță a fost crescut la juniorii Rapidului, dar a jucat și pentru prima echipă în perioada 2012-2014, apoi s-a transferat la Astra.

Alex Ioniță în tricoul lui CFR Cluj

CFR Cluj are nevoie să nu piardă în această seară, de la ora 21:00, cu CSU Craiova pentru a câștiga al doilea titlu de campioană consecutiv.

12 meciuri ca titular din cele 23 de partide jucate în acest sezon de Liga 1 are Ioniță pentru CFR Cluj, reușind și două goluri

900.000 €e cota de piață a lui Ioniță, conform transfermarkt.de

 Vezi și:

Toate informațiile de la promovarea Rapidului în Liga 2!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.