Liga 3

Promovarea Rapidului stârnește contre de la distanță: „Poate într-o zi îmi va spune care e motivul pentru care a plecat de aici”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 mai 2019

Rapidul a promovat azi în Liga 2 sub comanda lui Daniel Pancu (41 de ani).

Prezenți în studioul Digi Sport, foștii jucători emblematici a Rapidului, Vasile Maftei și Daniel Niculae, au privit de la distanță sărbătoarea de pe stadionul „Regie”.

Întrebat despre participarea celor doi la sărbătorirea promovării, antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a declarat: „Maftei a luat decizia de a pleca în prima zi când am preluat eu echipa ca antrenor. Lui Constantin Schumacher i-am întins mâna și am rămas cu mâna întinsă. Îmi pare rău de situația creată. Eu am venit și am încercat să joc cu jucătorii pe care i-am avut.

Sunt alegerile lor, fac parte din istoria Rapidului. Cu Vasile Maftei nu m-am mai întâlnit de mult, poate într-o zi îmi va spune care e motivul pentru care a plecat de aici. Cu Daniel Niculae am mai vorbit, ne-am mai dat mesaje, am păstrat legătura”.

La rândul lui, Maftei, prezent în studio, a declarat: „Mi-a trimis un singur mesaj. Mă așteptam la altceva. Dacă eu merit un singur mesaj...

Daniel Pancu i-a luat locul lui Constantin Schumacher la Rapid, în 2018, moment în care și Maftei, și Niculae au plecat de la clubul giuleștean. 

Citește și:

Rapid a promovat în Liga 2! Daniel Pancu a anunțat primul transfer în direct la TV: „Îl vrem pe Alexandru Ioniță. Și el are nevoie de noi”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.