Liga 4

VIDEO+FOTO ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului a promovat în Liga 4! O altă entitate care susține că e continuatoarea Rapidului va lupta anul viitor pentru Liga 3

+12 Foto
Foto: Răzvan Luțac

Articol de Răzvan Luţac  —  Sunday, 12 May 2019

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului (Rapid FNG), o altă entitate care susține că e adevărata continuatoare a formației alb-vișinie, a promovat astăzi în Liga 4 din București.

Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului au jucat returul barajului de promovare cu ACS Poli București II, la două ore după ce Rapidul lui Daniel Pancu a promovat în Liga 2. (Detalii, AICI!) În tur, FNG s-a impus cu 3-2, iar astăzi au remizat, 2-2, scor perfect ca aceștia să meargă în cel de-al patrulea eșalon.

Ca de fiecare dată în Liga 5, suporterii au făcut spectacol și la meciul de astăzi, încurajându-și favoriții pe tot parcursul jocului.

Frumoșii Nebuni ai Rapidului e un club format de fanii giuleștenilor nemulțumiți de asocierea politicului cu echipa antrenată de Daniel Pancu.


În altă ordine de idei, în Liga 4 s-au calificat în play-off CSA Steaua, Carmen București, Progresul 2005 și CS FC Dinamo. Doar câștigătoarea play-off-ului va merge la barajul pentru Liga 3, care se va juca în manșă tur-retur împotriva călărășenilor de la Mostiștea Ulmu.

Citește și:

Rapid a promovat în Liga 2! Pancu i-a făcut ofertă în direct unui fotbalist din Liga 1: „Noi îl vrem pe Alex Ioniță, iar el are nevoie de noi”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.