Liga 1

FOTO Scenografie spectaculoasă a suporterilor lui CFR Cluj » Eugen Neagoe n-a vrut să ia parte la realizarea ei + Oltenii cer egalul

+10 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto)  —  duminică, 12 mai 2019

Suporterii lui CFR Cluj au realizat o scenografie impresionantă pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, înaintea duelului cu CSU Craiova.

„CFR 1907” a fost scris din cartoane albe și vișinii pe întreaga tribună. În acea zonă se afla și Eugen Neagoe, antrenor liber de contract după despărțirea de Sepsi Sf. Gheorghe.

Tehnicianul a fost singurul din acea zonă care n-a ținut cartonul ridicat deasupra capului pentru a ajuta la scenografia feroviarilor. (FOTO mai jos)


Eugen Neagoe în mijlocul suporterilor ardeleni încercuit

„Cu fularul la gât și steagul vișiniu în mână, așa te cinstesc, Clujule, cetate bătrână”, a fost unul dintre mesajele cu care au apărut fanii ardelenilor la meci.

 oltenii vor egalul

Aproximativ 50 de olteni au făcut deplasarea la Cluj și au afișat un mesaj direct către ambele echipe: „Să fie omenie”. Fanii craioveni se referă la faptul că ambelor echipe le-ar ajunge un rezultat de egalitate pentru a-și îndeplini obiectivele. Ardelenii ar câștiga titlul, iar CSU și-ar asigura locul 3.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.